M. Laurens


Mindenek előtt, hogy ne legyen titok: a valódi nevem azonos az 1899–ben Nagyváradon született közismert kabarészerzőével, akinek számtalan ismert bohózatán nevetünk a mai napig. Az Ő tiszteletére nem használom a Lőrincz Miklós nevet az írásaimnál (túl a jogi korlátokon).

Az angolos hangzású név magyarázata a kezdeti angol nyelvű Web felület, ahol elsődlegesen a vizuális és multimédiás munkásságom volt domináns 2004-től, a Bullstar oldal üzemeltetőjeként. 2007-től a YouTube multimédiás oldalon hunbullstar felhasználói néven nyílt meg a : " ☆ BULLSTAR ☆ The music is a world language "- néven jegyzett multimédiás oldalam. 2013.05.19.-én megnyítt az új összetettebb , és már javarészt az írásaimon alapuló új oldalam: http://m-laurens-az-en-vilagom.webnode.hu/versek/m-laurens-a-szepsegrol/  Ez nagyjából felöleli szinte valamennyi tevékenységemet kicsiben.

Időközben néhány írásom megjelent nyomtatott formában is, illetve kisebb, de számomra fontos visszajelzést jelentő elismerő díjat is kaptam a munkáim után. 2013- ban a költészet napján a Budaörs-rádió ünnepi műsorában felolvasták a "Költőnek lenni" című versemet, ami tulajdonképpen a saját ars poeticámnak is megfelel. 
Nem régen megjelent egy erdélyi  antológia iskolások számára,  "Magyarok vagyunk Európában" címmel, amiben a kortárs költők mellet kaptam megtisztelő helyet.

A hozzám eljutott visszajelezések zöme megerősített abban, hogy töretlen hittel valljam az első internetes oldalam 2004-ben megfogalmazott mottóját, ami azóta számtalan magyar oldalról visszaköszön a világhálón:

MOTTÓ
Építs Templomot Szeretetből, s ne zárd be soha ajtaját a betérő előtt,ki melegségre vágyik!
Építsünk Mi Mind Templomot mindazoknak, kik nem képesek önerejükből téglát hordani hozzá!
A Szeretet Templomának oltárán mindig égjen a gyertya, mely fennen hirdeti a szeretet dicsőségét az elfásult világban!
M. Laurens ( 2004 )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése